Mijn aanbod

Er schuilt meer achter kleur dan we zien. Of je ervoor kiest of niet, jouw kleurkeuzes hebben invloed op jouw emoties en gevoel en ze kunnen veel over je vertellen. Jouw kleurkeuze beïnvloedt ook hoe anderen zich gedragen of reageren op jou. Jouw kleurkeuzes kunnen je helpen je denkpatronen te beïnvloeden. Dus wil jij….

 • je hart volgen?
 • gelukkiger zijn met jezelf?
 • meer balans ervaren, bijv. tussen tijd voor jou, zorgen voor je gezin/familie en werken?
 • je doelen bereiken?
 • loslaten wat jou niet meer dient?
 • meer motivatie en focus om een verandering daadwerkelijk te realiseren?
 • meer kunnen leven in het moment?
 • keuzes maken die goed zijn voor jou?
 • je krachtiger voelen?
 • meer ontspannen en rustig zijn?

Laat mij je helpen! Want je hoeft het niet alleen te doen. Samen zetten we een eerste stap. Ik help en inspireer je met kleur en Yoga Nidra. Ik geef je aandacht en advies. Ik zorg voor verdieping. Ik motiveer je, stel vragen, ben eerlijk, want de kleuren zijn eerlijk. Heb ik je aandacht en interesse? Lees dan verder wat ik voor je kan betekenen.

"Ik richt me op mijn innerlijke kracht
 en zie de wereld door de lens van de liefde!"  - Gabrielle Bernstein

‘KLEUR BEKENNEN’

Kleur bekennen kan op verschillende manieren: in een één op één sessie of in een groep (zie bij groepsprogramma). Tijdens een één op één sessie heb je mijn onverdeelde aandacht. We gaan aan de slag met jouw verlangens en formuleren een antwoord op de vraag ‘welke kleur kan mij helpen bij ……..?’. Ik gebruik hiervoor de Colour Comfort Methode. We maken een overzicht van jouw kleurkeuzes door de tijd heen, welke kleuren heb je gedragen, welke niet? Ben je gestopt met een kleur of juist begonnen? Allemaal informatie die ik gebruik om jouw verhaal in kleur te vertellen zodat je antwoorden en inzichten krijgt. Je krijgt van mij een advies met betrekking tot het toevoegen of juist verminderen van bepaalde kleuren. Ook krijg je een rapport waarin je alles nog een keer kunt nalezen. Heb je blokkades op je pad of zijn er zaken die jou belemmeren? Dan gebruiken we Colournostics (psychologie van kleur gecombineerd met NLP) voor een nieuw perspectief!

Voor een één op één kleurensessie maken we samen een afspraak. De kosten zijn € 99,- voor een Colour Comfort sessie en € 75,- voor een Colournostics sessie. Het vervolg van deze sessie bepaal jij. Weet echter dat ik je niet zo maar loslaat, want… je hoeft het niet alleen te doen!

WORKSHOP ‘DE KRACHT VAN KLEUR!’

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met de kracht van kleur? Of ben je al gegrepen door de mogelijkheden die de kleuren jou bieden maar wil je eerst ervaren wat het voor je is? Dan is het deelnemen aan de workshop De kracht van kleur! de beste keuze voor jou!

Tijdens een interactieve workshop neem ik je mee in de taal van kleur. Je maakt kennis met de kracht van kleur. Je ervaart wat de relatie is tussen kleur en het menselijk gedrag. Ik leg uit hoe de taal van kleur een bewezen en krachtig middel is om je leven in eigen hand te nemen. Het is een workshop, dus we zijn actief. Ik wil je inspireren en motiveren om kleur toe te laten in je leven. We oefenen en wisselen ervaringen uit. We doen dit op een luchtige en plezierige manier. Er zijn altijd meer deelnemers, dat is fijn voor de interactie. Tegelijkertijd is er aandacht voor ieder individu!

Iedereen kan inschrijven voor een workshop. Mijn insteek is: ‘de ontmoeting met de ander is een kans om te groeien.’ Wil je een workshop organiseren met vriendinnen of collega’s? Dat kan ook. Stuur me een mail en we maken hiervoor een afspraak.

Kosten van de workshop zijn € 32,50 per persoon inclusief koffie/thee en lekkers en een hand-out met alle informatie.

GROEPSPROGRAMMA

Het groepsprogramma Kleur bekennen bestaat uit vier bijeenkomsten van 1 tot 1,5 uur. We starten met een één op één sessie en gaan daarna in een groep verder. Elk traject is anders omdat de deelnemers anders zijn, maar je krijgt uitgebreide informatie, we oefenen met elkaar en gaan individueel aan de slag. Je werkt aan het realiseren van jouw verlangen naar verandering. Je werkt aan het behalen van jouw eigen doelen. Je krijgt toegang tot een besloten Facebook-groep.

Voordeel van dit traject voor jou is de steun en support die je krijgt van de andere groepsleden. Kleur bekennen gaat makkelijker als je het samen doet. Kleur bekennen in een groep motiveert en stimuleert je om jouw doelen te behalen. Mijn adviezen krijg je in zowel het individuele traject als in dit groepsprogramma.

Kosten voor het groepsprogramma zijn € 227,- per persoon.

VIP-TRAJECT ‘KLEUR BEKENNEN’

Wil je liever niet in een groep werken? Dat kan ook. Daarvoor heb ik een VIP-Traject. We doorlopen alle stappen van het groepsprogramma met jou als enige deelnemer. Vier één op één bijeenkomsten van 1 tot 1,5 uur. Voordeel voor jou: mijn onverdeelde aandacht en advies waardoor je sneller je doelen behaald!

Bel of e-mail me voor een vrijblijvende afspraak. Daarna bepaal jij wat je gaat doen en bepalen we samen wanneer we starten.

Create your own sunshine and let the colours help you!

YAY… ‘N SELFCARE-DAY!

We zijn er vaak heel goed in om anderen om ons heen te verzorgen, maar cijferen onszelf weg. De vraag is… Waarom zou je jezelf niet de ruimte, aandacht en liefde geven die je ook anderen gunt? Ik ga je daarbij helpen. Hoe? Door een one-day retreat te organiseren… ‘Selfcare-Sunday’.

Wat mag je die dag verwachten? Een dag volledig ontspannen zodat je opgeladen met nieuwe energie weer huiswaarts gaat. Een dag met oefeningen die je thuis ook makkelijk kunt doen. Een dag waarin ik de helende kracht van yoga nidra combineer met de kracht van kleur. En nee, je hoeft geen yoga-expert te zijn. En ja, ik heb alles wat je die dag nodig hebt al geregeld voor je (dus je hoeft niets mee te nemen).

Het wordt een dag met fijne mensen in een relaxte sfeer waar met aandacht een biologische lunch voor jou wordt bereid. Een dag van ervaren, voelen, verbinden en doen. Een dag in een sfeervolle ambiance, zowel binnen als buiten. Een dag vol Selfcare! Zet jezelf in het licht van de zon en verbind je met de energie van de zomer. Contact maken met jouw bron. Opladen. Groeien. De 2e editie vindt plaats op zondag 12 juni 2022.

Doe je mee? Selfcare-Sunday wordt georganiseerd op een prachtige locatie in Berlicum (Noord-Brabant). We beginnen om 9:30 u en het programma is rond 16:30 u afgelopen. Kosten voor deze dag zijn € 145,-

Aanmelden kan door mij te bellen, een appje te sturen of te mailen. Dit zeiden deelnemers over Selfcare Saturday op 19 maart….

 • Waardevol!
 • Er was een fijne sfeer van verbinding,
  veiligheid en openheid.
 • Ik heb genoten van alles.
 • Ik voel me gevuld met nieuwe energie.
 • Ik vond het een afwisselende dag vol nieuwe ervaringen.
 • Ik wil dit vaker!
 • Het was mega genieten.
%d bloggers liken dit: